diumenge, 24 de maig del 2009

COMENÇO AMB EL TABAL

Ja que fa molt temps que no actualitzo aquest bloc, i he decidit tronar-m'hi a enganxar. I per començar, que millor que la Patum.

Avui han fet el Ple per veure si farien la Patum o no, per sort la faran. I així doncs, a les 12:00 en punt, el Tabaler ha fet els primers tocs de l'any per tot Berga, perquè la gent sàpigues que aquest any torna a haver Patum.

Aquí os deixo alguna fotografia:





4 comentaris:

annna ha dit...

Ei, Roger! que t'he de donar les gràcies, i a la teua mami, x les fotos del Tabal...jo no vaig poder passar per allà, era en un altra lloc, a espais, on fan parapapent i vaig arribar tard, per tant seràn les úniques imatges que tindré del Tabal aquest any i és gràcis a tu!!!!

Q vagi molt bé, encara jugueu o ja heu acabat? si li expliques a l'anna ja et dirà q sóc molt despistada i no sempre estic a la lluna, x això demano si encara jugueu a bsket aqta temporada....!!!

Adeusiau!!!!!

Roger Pey ha dit...

Gracies pel coment.
Aquest cap de setmana es l'ultim partit ke jugem contra el Cerdanyola

annna ha dit...

Doncs a veure si els foteu canya i sorry x confusió de nom...li canvio el nom a tothom, tinc dos nebodets bessons, i em fa vergonya xq a vegades m'equivoco de nom, sort que la seva mami tb ho fa, bufffff!

Q vagi l'ultim partit!!!! i passeu-ho molt bé!
Fins aviat Oriol!

annna:)

annna ha dit...

Roger Pey, q no posem cap més post, ja sé que teniu molta feina, final de curs, ball de bastons, q molt bé, la cantata...moltes coses i ara la Patum, q com la portarem....jo no hi seré me'n vaig de viatge, soc una carca...vaig a Venecia i de pas a veure obres d'art, i alguna festeta tb xq hi tinc amiguets...
espero que la passeu molt BE VOSALTRES!!!!

adeusiau, ESPERO TORNAR I VEURE UN POST DE LA PATUM I MOLTES AFOTICOS, EH!!!!