dilluns, 1 de desembre del 2008

Berga Vs Salle-Joviat de Manresa

Aquest escrit no és meu, la fet el Marc Borrellas al bloc de l'equip.

Avui hem jugat a casa contra el conjunt format per la unió de la Salle i la Joviat de Manresa. Hem començat el partit fent pressió després de cistella i dos contra uns a les bandes. A la mitja part portàvem una avantatge de 14 punts!!
La segona mitja part (3r i 4t quarts) han sigut per recordar. Possiblement els dos millors quarts jugats des de que em començat la competició. Al començament del quart final hem aconseguit ampliar la avantatge tres puntets més. Ja anàvem 17 per sobre. Durant aquest últim quart hem anat ampliant la avantatge, fins que s'han complert els 40 minuts. Resultat final 71-47.
Val a dir també que els membres de l'equip Martí, Roger i Tarik, tot i que sabien que no jugarien, ens han vingut a animar; cosa que també han fet les nostres famílies i amics. El públic del equip contrari era molt cridaner però tampoc ens ha afectat gaire, casi el contrari, encara ens ha motivat més per guanyar el partit.

2 comentaris:

silvia ha dit...

Em sembla que sóc la vostra fan o seguidora més vella. Encara que darrerament m'he perdut els vostres partits us asseguro que sempre que he anat als vostres partits els he seguit amb gran emoció, tant perquè jugueu bé sinó també perquè sempre veig en vosaltres un equip d'amics que s'estimen i que es donen al màxim i gaudeixen esforçant-se tots plegats per fer un bon joc. I ara que de vegades no esteu convocats sempre, seguiu participant es de la grada i fent costat als que juguen. Sou un gran equip i unes grans persones. Felicitatsi per molts anys.
La iaia del vostre equip.

annna ha dit...

Hola Oriol, no em coneixes gaire, em dic anna i sóc una coleguilla de la teua mami!
Vaig seguint cada setmana els vostres partits, una setmana bé, altra molt bé i alguna xunguilla, xo això ja va així, el més important de tot és que els que jugueu ho passeu molt be, tots junts, com un equip, xo no solament un equip i prou,no com un equip d'amics que disfruten molt fent una cosa: aquest cas jugar a basket, que per cert ho feu prou bé!!!
Vinga, que així segur que feu molta feina tots plegats!!

annna carri:)