divendres, 31 d’octubre del 2008

VALORACIONS SOBRE L'EQUIP D'AQUEST ANY

Aquesta temporada a l'equip hi tenim dues noves incorporacions, el Tarek i el Jaume...
No son nous del tot, l'any passat ja jugaven en el Pre-infantil B, i la veritat es que s'han adaptat molt bé al nostre sistema de joc.
El Tarek ja ha jugat uns quants partits perque te la fitxa feta des del principi, el Jaume en canvi li acaben de fer i encara no n'ha pogut jugar cap.
El Jaume es un jugador molt fort, alt i voluminós i ens anirà molt bé i a més no te gens de mal tir, un jugador que quan estigui en mes bona forma serà molt valuós.
El Tarek es un jugador molt semblant a mi, baixet, ràpid i àgil... en els entrenaments em posa les coses molt difícils, ens ho passem molt be. Quan se sàpiga frenar i domini la ma dreta serà un crac (però a mi no m'atraparà mai, je, je!).
Els partits jugats fins ara crec que han estat prou bé, excepte el de Martorell, va ser el primer partit i com tots els primers partits son una pena...recordeu el partit de la temporada passada a Esparraguera??
El segon partit va ser una pallissa total contra els pobres nens de Súria que no entenc perquè estan en aquesta categoria.
El tercer va ser contra la Salle-Joviat i va ser un partit bastant disputat, la tornada serà guapa!
El quart partit va ser una pallissa per part de la Unió i que no ens va venir de nou, però l'objectiu de que no ens tanquessin el marcador el vam aconseguir.
Ara només ens queda l'últim partit de l'anada contra el Castellbisbal...promet!!
Aquest cap de setmana es descansa de la competició oficial, i per dilluns ens han organitzat un partit amistós contra el Pre-infantil del Paidos, que juga a nivell A i que de moment no ha perdut cap partit...ja us ho explicaré.
Be, de moment ho deixo aquí.

Aquí us deixo dos petits vídeos de la desfeta amb la Unió, je, je!