dissabte, 8 de novembre del 2008

CASTELLBISBAL VS BERGA

Al començament del partit estavem una mica adormits, concretament el primer quart. Els primers +o- 6min perdiem 12 a 0, però mica en mica hem anat remuntant fins finalitzar la mitja part amb un parcial de 26 a 25.
La segona part hem anat remuntant fins guanyar el tercer quart de 12 punts i en la que crec que hem defensat força be ja que el Castelllbisbal només n'ha fet 2.
L'últim quart ha estat molt emocionant. Els últims 15 segons, anant 49 a 53, hem recuperat una pilota que ha anat a mans del Mujal el qual anava disparat a cistella tot sol i que, per sort per tots, ha fet servir el cervell i ha decidit no tirar, aguantar-la entre tots els jugadors i assegurar-nos la victòria final.
Resultat final....49 a 53!!!
Comentaris arbitrals: al meu parer ha pitat força igual pels dos equips, encara que penso que ens ha deixat passar moltes passes.